Közúti szállítmányozás | Közúti fuvarozás

Az Önök cége esetleg kisebb mennyiségű árut szeretne szállíttatni? Nem gond ha csak néhány palettányi árut kell fuvarozni, mi megoldjuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan szállítmányuk megérkezzen a rendeltetési helyére. A kis szállítmányok mellett a komplett rakományok szállítása sem jelent gondot, akár túlméretes vagy veszélyes áruról legyen is szó!

Közúti szállítás import-export esetén.

Minden megbízónak más- más szempont  fontos a fuvarfeladat megoldásánál. Rugalmasan, személyre szabott közúti fuvarozási szolgáltatási megoldást nyújtunk a leggyorsabb szállítási megoldástól a leggazdaságosabb útvonal kiválasztásáig célunk, hogy árujuk gyorsan, gazdaságosan háztól-házig célba érjen bárhol Európán belül.

Szükséges a lehető legpontosabban megismernünk a fuvarfeladat részleteit, ezért  munkatársukkal folytatott rövid igényfelmérés után tudunk megfelelő szállítási módot ajánlani a határidők és a költségek pontos ismerete mellett.

Állunk rendelkezésükre komplett, vagy részrakományok fuvarozásában is, számunkra nem okoz problémát az 1 paletta elszállítása sem. Megbízható, kipróbált fuvarozói gárda áll mögöttünk, amely garancia a minőségi szolgáltatás nyújtására. Gyorsan költséghatékonyan ez a mottónk!

Közúti szállítási szolgáltatásaink:

  • rész, illetve komplett rakományok szállítása furgontól a mega-trailer-ig
  • belföldi kiszállítás
  • igény szerint két sofőrös szállítás
  • csomagolás

Keressen minket bizalommal, örömmel adunk ajánlatot Önnek!

Ajánlatkérés

Tanulmány letöltése