Közúti szállítmányozás

Szállítmányozás

A szállítmányozás alatt értjük az árutovábbítás azon folyamatának megszervezését, melynek célja hogy a küldemény a lehető legkisebb költséggel, legbiztonságosabban és a lehető legrövidebb idő alatt jusson el a rendeltetési helyére. Ez lehet légi, vizi, vasúti vagy éppenséggel közúti szállítmányozás.

Közúti szállítmányozás vagy fuvarozás?

Az Önök cége esetleg kisebb mennyiségű árut szeretne szállíttatni? Nem gond ha csak néhány palettányi árut kell fuvarozni, mi megoldjuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan szállítmányuk megérkezzen a rendeltetési helyére. A kis szállítmányok mellett a komplett rakományok szállítása sem jelent gondot, akár túlméretes vagy veszélyes áruról legyen is szó!

Közúti szállítmányozás import/export esetén

Minden megbízónak más- más szempont fontos a fuvarfeladat megoldásánál. Rugalmasan, személyre szabott közúti szállítmányozási megoldást nyújtunk a leggyorsabb szállítási megoldástól a leggazdaságosabb útvonal kiválasztásáig célunk, hogy árujuk gyorsan, gazdaságosan háztól-házig célba érjen bárhol Európán belül.

Szükséges a lehető legpontosabban megismernünk a fuvarfeladat részleteit, ezért munkatársukkal folytatott rövid igényfelmérés után tudunk megfelelő szállítási módot ajánlani a határidők és a költségek pontos ismerete mellett.

Állunk rendelkezésükre komplett (FTL - Full Truck Load), vagy részrakományok (LTL – Less than Truck Load) szállításának megszervezésében is, számunkra nem okoz problémát az 1 paletta elszállítása sem. Megbízható, kipróbált fuvarozói gárda áll mögöttünk, amely garancia a minőségi szolgáltatás nyújtására. Gyorsan költséghatékonyan ez a mottónk! Ismerje meg a lényegi különbségeket az FTL és LTL szállítási módok között!

Közúti szállítási szolgáltatásaink:

  • Rész, illetve komplett rakományok szállítása furgontól a mega-trailer-ig
  • Belföldi kiszállítás
  • Igény szerint két sofőrös szállítás
  • Csomagolás

 

Közúti fuvarozás

Ennek a fuvarozási módnak két fajtája van, komplett és részrakomány. A komplett rakományt FTL jelzéssel jelölik, mely a Full Truck Load rövidítése, magyarul a szállítást végző járműben csak a mi rakományunk van. A másik szállítási mód a részrakomány, amit LTL-el jelölnek, vagyis Less than Truck Load. Ebbe az esetben több megrendelő áruja is helyet kap a teherautón.

A közúti fuvarozásnak számos előnye van, melyeket a legjobban belföldön tudunk kihasználni. Nincsen megkötve a pálya, vagyis az út, amin közlekedik a teherautó, így könnyedén ki tudja kerülni a nagyobb elakadásokat, torlódásokat, így lecsökken a késés esélye. Nagy előny még, hogy háztól-házig történik a szállítás, illetve gyorsabb is, mint a vasúti szállítás. A legtöbb fuvarozó cég rendkívül rugalmas a költségek megállapításában, így jól személyre lehet szabni az árakat. A kockázatra is gondolni kell a fuvarozás folyamán és a közúti fuvarozásnak elfogadható a kockázata. 

A Sky-Log Kft. már több, mint 10 éve foglalkozik közúti fuvarozással is és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk. Kiválasztjuk a legrövidebb és legbiztonságosabb utat, így nem kell aggódnia, hogy hogyan érkezik meg a kijelölt helyre az áru. Vegye fel velünk a kapcsolatot és egy rövid konzultációt követően adunk önnek egy pénztárcabarát díjszabást.


Keressen minket bizalommal, örömmel adunk ajánlatot Önnek!

Szállítmányozás belföldön és külföldön!

Ajánlatkérés

Tanulmány letöltése