Közúti szállítmányozás

Közúti szállítmányozás vagy fuvarozás?

Az Önök cége esetleg kisebb mennyiségű árut szeretne szállíttatni? Nem gond ha csak néhány palettányi árut kell fuvarozni, mi megoldjuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan szállítmányuk megérkezzen a rendeltetési helyére. A kis szállítmányok mellett a komplett rakományok szállítása sem jelent gondot, akár túlméretes vagy veszélyes áruról legyen is szó!

 

Közúti szállítmányozás import/export esetén

Minden megbízónak más- más szempont fontos a fuvarfeladat megoldásánál. Rugalmasan, személyre szabott közúti szállítmányozási megoldást nyújtunk a leggyorsabb szállítási megoldástól a leggazdaságosabb útvonal kiválasztásáig célunk, hogy árujuk gyorsan, gazdaságosan háztól-házig célba érjen bárhol Európán belül.

Szükséges a lehető legpontosabban megismernünk a fuvarfeladat részleteit, ezért munkatársukkal folytatott rövid igényfelmérés után tudunk megfelelő szállítási módot ajánlani a határidők és a költségek pontos ismerete mellett.

Állunk rendelkezésükre komplett (FTL - Full Truck Load), vagy részrakományok (LTL – Less than Truck Load) szállításának megszervezésében is, számunkra nem okoz problémát az 1 paletta elszállítása sem. Megbízható, kipróbált fuvarozói gárda áll mögöttünk, amely garancia a minőségi szolgáltatás nyújtására. Gyorsan költséghatékonyan ez a mottónk! Ismerje meg a lényegi különbségeket az FTL és LTL szállítási módok között!

Közúti szállítási szolgáltatásaink:

  • Rész, illetve komplett rakományok szállítása furgontól a mega-trailer-ig
  • Belföldi kiszállítás
  • Igény szerint két sofőrös szállítás
  • Csomagolás

 

Közúti fuvarozás

Ennek a fuvarozási módnak két fajtája van, komplett és részrakomány. A komplett rakományt FTL jelzéssel jelölik, mely a Full Truck Load rövidítése, magyarul a szállítást végző járműben csak a mi rakományunk van. A másik szállítási mód a részrakomány, amit LTL-el jelölnek, vagyis Less than Truck Load. Ebbe az esetben több megrendelő áruja is helyet kap a teherautón.

A közúti fuvarozásnak számos előnye van, melyeket a legjobban belföldön tudunk kihasználni. Nincsen megkötve a pálya, vagyis az út, amin közlekedik a teherautó, így könnyedén ki tudja kerülni a nagyobb elakadásokat, torlódásokat, így lecsökken a késés esélye. Nagy előny még, hogy háztól-házig történik a szállítás, illetve gyorsabb is, mint a vasúti szállítás. A legtöbb fuvarozó cég rendkívül rugalmas a költségek megállapításában, így jól személyre lehet szabni az árakat. A kockázatra is gondolni kell a fuvarozás folyamán és a közúti fuvarozásnak elfogadható a kockázata. 

A Sky-Log Kft. már több, mint 10 éve foglalkozik közúti fuvarozással is és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk. Kiválasztjuk a legrövidebb és legbiztonságosabb utat, így nem kell aggódnia, hogy hogyan érkezik meg a kijelölt helyre az áru. Vegye fel velünk a kapcsolatot és egy rövid konzultációt követően adunk önnek egy pénztárcabarát díjszabást.


Keressen minket bizalommal, örömmel adunk ajánlatot Önnek!

Szállítmányozás belföldön és külföldön!

Ajánlatkérés

Tanulmány letöltése