Raktározás, Bérraktározás

 

Raktározás, Bérraktározás

Saját tulajdonú 15.000m2-es telephelyünk új, modern, 12 méter belmagas raktárcsarnokban végezzük az áruk tárolását. A  csarnokban magas állványrendszert, vonalkód technikával működő raktárnyilvántartást valamint teljes körű raktárlogisztikai szolgáltatást kínálunk minden kedves  megbízónknak.

Telephelyünk Vecsésen a Liszt Ferenc repülőtértől pár km-re az MO-s M5-ös autópálya csomópontjához közel található meg. Telephelyünk földrajzi elhelyezkedése  lehetővé teszi közúti, vízi és vasúti árumozgások komplex kiszolgálását. Mivel raktárbázisunk közvetlenül Budapest határán fekszik könnyen megvalósíthatóvá válik a City logisztika is.

Raktárunkban több mint 5000 paletta helyet biztosítunk belföldi kereskedelmi áruk tárolására.

Modern magasraktárunk vonalkódos nyilvántartási rendszerrel és SAP integrált vállalatirányítási rendszerben működő készletnyilvántartással  biztosítja  a gyors kiszolgálást partnereink részére.

Tapasztalt raktárosi gárdánk garantálja, hogy a raktározás legnagyobb élőmunka igényű feladatai, úgymint a komissiózás és a csomagolás is szakszerűen és határidőre elkészülnek.

Csomagolás:

Megbízóink igényei alapján segítünk megtalálni termékeik/áruik részére a megfelelő csomagolási módot, csomagoló anyagot, csomagolási technikát és rendelés alapján biztosítjuk az áruk csomagolását.

Komissiózás:

A komissiózás során a megbízótól érkező komissiózási utasítás alapján történik az áruk összekészítése.  A komissiózás a gépesítési és automatizálási eredmények ellenére a legtöbb élőmunka ráfordítást igényli. A Sky-log Magyarország kft nagy gyakorlattal rendelkezik a hazai multi kereskedelmi láncok kiszolgálásában, figyelembe véve azok egyéni logisztikai elvárásait.

Fejlesztéseink között kiemelkedő szerepe van a számítástechnikai módszerek egyre szélesebb körű alkalmazásának. A vonalkódos azonosításon alapuló raktári rányitási rendszerek illetve tapasztalt raktárosi gárdánk garantálja, hogy a raktározás egyik legnagyobb élőmunka igényű feladata, a komissiózás szakszerűen és határidőre elkészül.

Cimkézés:

Partnereink rendelkezésére állunk különféle címkézési feladatok ellátásában is. Az elektronikus formában átküldött cimkeszöveg kerül kinyomtatásra és felragasztásra. Igény szerint használati utasítás legyártását és a termékbe történő behelyezését is vállaljuk.

Belföldi áruterítés:

Magyarország területén vállaljuk palettás ás kiscsomagos áru leszállítását 24 órán belül, a kereskedelmi multi cégekhez is.

Ajánlatkérés

Tanulmány letöltése