Rólunk

A Sky-log Magyarország Kft., a KKV-k különleges kéréseire szakosodva komplex logisztikai szolgáltatást nyújt, amely során prioritást élvez a folyamatos és egyértelmű kommunikáció, valamint a biztonságos és korrekt munkafolyamat. Raktárkapacitásunknak köszönhetően nem csak a fuvarszervezésben, speditőri szolgáltatásokban jeleskedünk, hanem az elosztási lánc részfolyamatait is koordinálni tudjuk. Szakmai alázatunknak köszönhetően bebizonyítjuk, hogy a kisebb cégek is gondolkodhatnak globális tervekben.

Egyedülálló módon képesek vagyunk a kis vállalkozásokra jellemző rugalmassággal kezelni a feladatokat, de eszközparkunk, szakismeretünk és kapcsolati hálónknak köszönhetően nagyvállalati színvonalon és minőségbiztosítás mellett szolgáljuk ki partnereinket.

Elindultunk

2005

Vecsési telephelyünkön felépült az első raktárépületünk, ezzel családi vállalkozás formájában elindult a Sky-Log Magyarország Kft.

A felépített 600m2-es raktárcsarnokban a teák és instant kávék mellett, mely az egyik legnagyobb magyarországi forgalmazó cég termékei helyet kaptak még a németországi SM Eletronic AG cég termékei is, amiket a felkérésükre a hazai barkácsáruházakban forgalmazunk.

Újabb megbízó

2006

 Raktárkapacitásunkat 1400 m2-re bővítettük, mivel a Landmann Hungária Kft. minket választott, először a magyarországi, majd a Kelet-európai régiónak szánt grillsütők és tartozékok logisztikai teendőinek ellátásával.

Ezzel egyidőben családunk hagyományai miatt cipőipari alapanyagok nagykereskedelmi forgalmazását is elkezdtük.

Új raktárépület

2008

A növekvő igényeknek eleget téve ismét bővültünk egy újabb raktárépülettel, így már 2500 m2 fedett raktárban szolgáltatunk, miközben a bérbeadott irodaterület meghaladja a 700m2

TAPA minősítés

2009

Megkaptuk a TAPA minősítést, ezzel egyidejűleg megszereztük a Magyarországon gyártott Blackberry mobiltelefon raktározásának egy részét.

Teljes körű kiszolgálás

2013

Ettől az évtől cégünk Európa egyik legnagyobb vegyesiparcikk-nagykereskedelmi cégének magyarországi leányvállalatának teljes körű logisztikai szoltáltatást végez.

Új magasraktári csarnok

2015

Reagálva az egyre több új feladatra, elkészül új magas raktári csarnokunk első üteme 1100 m2-en.

Online áruház

2016

Ebben az évben egy igazán izgalmas tevékenységbe fogtunk. Egy fototechnikai online áruház kiszolgálását kezdtük meg. 1800 hirdetett cikket tárolunk, a megrendeléseket fogadjuk, hogy 20 órán belüla vevő a kezében tarthassa az áhított terméket!

Mindent egy helyen!

2017

Már 2002 óta foglalkoztunk fuvarszervezéssel, bár még más cégnév alatt. 2017-től az eddig külön cégben működö erőinket egyesítettük a Sky-Log Magyarország Kft-ben, így most mindent egyhelyen tudunk biztosítani megbízóinknak! Raktározást, címkézést, átcsomagolást, vámkezelést, fuvarszervezést...... lehetőségeinknek csak a megbízóink igénye szab határt!

Tanulmány letöltése