Közúti szállítmányozás és fuvarozás

Az Önök cége esetleg kisebb mennyiségű árut szeretne szállíttatni? Nem gond ha csak néhány palettányi árut kell fuvarozni, mi megoldjuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan szállítmányuk megérkezzen a rendeltetési helyére. A kis szállítmányok mellett a komplett rakományok szállítása sem jelent gondot, akár túlméretes vagy veszélyes áruról legyen is szó!


Közúti szállítmányozás és fuvarozás import/export esetén

Minden megbízónak más- más szempont fontos a fuvarfeladat megoldásánál. Rugalmasan, személyre szabott közúti szállítmányozási megoldást nyújtunk a leggyorsabb szállítási megoldástól a leggazdaságosabb útvonal kiválasztásáig célunk, hogy árujuk gyorsan, gazdaságosan háztól-házig célba érjen bárhol Európán belül.

Szükséges a lehető legpontosabban megismernünk a fuvarfeladat részleteit, ezért munkatársukkal folytatott rövid igényfelmérés után tudunk megfelelő szállítási módot ajánlani a határidők és a költségek pontos ismerete mellett.

Állunk rendelkezésükre komplett (FTL - Full Truck Load), vagy részrakományok (LTL – Less than Truck Load) szállításának megszervezésében is, számunkra nem okoz problémát az 1 paletta elszállítása sem. Megbízható, kipróbált fuvarozói gárda áll mögöttünk, amely garancia a minőségi szolgáltatás nyújtására. Gyorsan költséghatékonyan ez a mottónk!

Közúti szállítási szolgáltatásaink:

  • Rész, illetve komplett rakományok szállítása furgontól a mega-trailer-ig
  • Belföldi kiszállítás
  • Igény szerint két sofőrös szállítás
  • Csomagolás


Keressen minket bizalommal, örömmel adunk ajánlatot Önnek!

Szállítmányozás belföldön és külföldön!

Ajánlatkérés

Tanulmány letöltése