Közúti fuvarozás

A közúti fuvarozás kiváló szállítási mód, ha kisebb mennyiségű árut kell szállítani, de ha nagyobb mennyiséget szeretne megmozgatni, természetesen azt is elintézzük!

 

Ennek a fuvarozási módnak két fajtája van, komplett és részrakomány. A komplett rakományt FTL jelzéssel jelölik, mely a Full Truck Load rövidítése, magyarul a szállítást végző járműben csak a mi rakományunk van. A másik szállítási mód a részrakomány, amit LTL-el jelölnek, vagyis Less than Truck Load. Ebbe az esetben több megrendelő áruja is helyet kap a teherautón.

A közúti fuvarozásnak számos előnye van, melyeket a legjobban belföldön tudunk kihasználni. Nincsen megkötve a pálya, vagyis az út, amin közlekedik a teherautó, így könnyedén ki tudja kerülni a nagyobb elakadásokat, torlódásokat, így lecsökken a késés esélye. Nagy előny még, hogy háztól-házig történik a szállítás, illetve gyorsabb is, mint a vasúti szállítás. A legtöbb fuvarozó cég rendkívül rugalmas a költségek megállapításában, így jól személyre lehet szabni az árakat. A kockázatra is gondolni kell a fuvarozás folyamán és a közúti fuvarozásnak elfogadható a kockázata. 

A Sky-Log Kft. már több, mint 10 éve foglalkozik közúti fuvarozással is és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk. Kiválasztjuk a legrövidebb és legbiztonságosabb utat, így nem kell aggódnia, hogy hogyan érkezik meg a kijelölt helyre az áru. Vegye fel velünk a kapcsolatot és egy rövid konzultációt követően adunk önnek egy pénztárcabarát díjszabást.

Ajánlatkérés

Tanulmány letöltése